2 av 2 for Elverum 2 – Elverum

2 av 2 for Elverum 2

Det er ikke bare a-laget som har spilt kamper denne helgen. Etter en begredelig kamp mot OSI forrige helg, hadde Elverum 2 alle muligheter til å vise seg fra en bedre side denne helgen. Unggutta fra Elverum hadde kamp både lørdag og søndag. I lørdagens kamp møtte vi Ski. Kampen startet veldig jevnt, men etter hvert som omgangen gikk rykket vi i fra. Anført en opplagt Torbjørn Eide går vi inn til en 20-12 ledelse til pause. Resten av kampen har vi full kontroll på gjestene fra Akershus, og vi vinner greit 36-26. Toppscorer for Elverum ble nok en gang Viktor Tollefsbøl(nr. 2 fra venstre) som nå har blitt belønnet med en plass i treningsgruppen til a-laget. Viktor er en uredd høyre bakspiller som har sin styrke en mot en i angrep. Unggutten som kommer fra Eidskog går for tiden på Idrettslinjen på Elvis. Tollefbøl som kun er 18 år har slitt en del med skader de siste årene, men nå virker det som om kroppen hans fungerer som den skal, og han er klar for å ta nye steg på håndballbanen. Det blir spennende å følge utviklingen i månedene som kommer. Gratulerer til Viktor.

Målscorere for Elverum: Torbjørn Eide 6, Kristian Horten 3, Christoffer Børresen 1, Erik Halberg 4, Truls Ervik 1, Didrik Linderud 7, Viktor Tollefsbøl 10, Andreas Kårli 3 og Jonas Hagen 2. Vegard Øien og Tomas Skjærstad var keepere.

På søndagen spilte samme laget borte mot Bækkelaget 2. Gutta fra Elverum vant også denne kampen 36-26. Torbjørn Eide ble  toppscorer 11 mål.

Målscorere Elverum: Torbjørn Eide 11, Tom Erik Skui 1, Erik Halberg 2, Truls Ervik 5, Didrik Linderud 6, Viktor Tollefsbøl 8, Andreas Kårli 3. Vegard Øien og Tomas Skjærstad var keepere.

Hernes/Elverum spilte søndag borte mot Skedsmo. Kampen ble preget av svakt forsvar og keeperspill av gjestene. Fremover på banen var vi tidvis gode, men var ikke nøyaktige nok i de avgjørende øyeblikkene. Vi taper kampen med 12 mål. Best på Elverum var Espen Klaveness.