Cupeventyret er over – Elverum

Cupeventyret er over

Elverum ønsket seg så gjerne en tur til spektrum i romjula, men ØIF Arendal spolerte drømmen da de ble for sterke hjemme i Sør Amfi.

Det startet forykende i Sør Amfi og etter et kvarter sto det 11-9 til bortelaget. Hele 20 mål og en fantastisk håndball ble presentert de første 20 minuttene denne kvelden. En fart, presisjon og kraft som vi sjelden ser i norsk Grundigliga. Begge lag følte at de måtte justere forsvarsspillet for å demme opp for det fantastiske angrepsspillet som ble vist av begge lag. Arendal hadde likevel mest å gå med inn mot pause og tok med seg en ledelse på 15-14 inn i garderoben.

I andre omgang var det mer en stillingskrig fra begge lag og det ble ikke tatt like mange sjanser. Likevel var det gjestene som opparbeidet seg et lite overtak i kampen, mest på grunn av et solid forsvarsspill. Når Henri Auer måtte ut med skade drøye ti minutter ut i andre omgang snudde likevel kampbildet og vertene hadde hele tiden en ledelse på et par mål. Den klarte de også å holde helt inn til tross for et forsøk på en solid sluttspurt fra Elverums side. Arendal kunne juble for seier 26-23 og tur til Oslo Spektrum i romjula.

Allerede på lørdag skal Elverum reise seg når de tar imot Halden til toppkamp i Terningen Arena. Dette er årets gratiskamp og billetter kan du hente ut på servicekontoret, kulturhuset og kommunehuset.