Haslum ble presset Men Haslum tok trippel etter finaleseier 28-24 over Elverum

Fem svake minutter i åpningen rettet Elverum opp før pause, men de klarte ikke ta inn igjen det de tapte på åtte minutter i andre omgang. Men de hadde press på Haslum.

Skrevet av NTH

Men denne seieren tok Haslum trippel denne seongen. Først cupen, eeretter serien og nå sluttspillet, alle seire avgjort den 30. i sin måned.

Men selv om gullet manglet i år så har dette vært en fantastisk sesong for Elverum, som endte med sluttspillsølv og 80.000 kroner til klubbkassa.

Det kunne fort blitt annerledes i Drammenshallen, for Elverum la virkelig press på Bærums-laget i finalen. De åpnet med 2-2, men så raknet det i de neste 5 minuttene og presset Christian Berge til timeout etter 10 minutter og 2-7 på tavla. Elverum kom på banen og var oppe på 9-9 og ett mål bak ved pause på stillingen 15-16.

Kampen var helt åpen, og spenningen var helt elektrisk. Det startet bra i åpningsminuttene etter pausen, men i 8 minutter ble konsentrasjonen like stor overfor dommere og situasjoner på banen som det de brukte av fokus på spillet. Dermed stakk Haslum fra og var 7 mål foran elverumsingene. En ny timeout av Elverum, og noe rettet seg. Elverum jaget for redusseringer, og de kom. Men avstanden opp ble for lang. Dermed ble det 4-målsseier til Haslum.

Bestemannspreimen gikk helt korrekt til keeperne på begge lag. Morten Nergaard hos Elverum (35%) og Trond Tjemsland hos Haslum (43%).

Kampfakta

Sluttspillfinale

Elverum HH – Haslum HK 24 – 28 (15-16)

Mål fr Elverum: Andreas Rønnberg 6 (2), André Lindboe 5, Ari Stefansson 4. Steffen Stegavik 4, Magnus Gullerud 2, Kjetil Aanestad, Leonel Ojala og Erik T. Toft ett hver.

Toppscorer for Haslum: Erlend Mamelund 8 (2).

Utv., Elverum: 4 x 2 min., Haslum: 2 x 2 min.

Dommere: Kim Andersen og Per Morten Sødal.