Klassisk oppgjør Møter Drammen borte

Det er duket for et klassisk oppgjør når Elverum gjester Drammen onsdag kveld. Elverum vil forsvare serieledelsen.

Skrevet av fredrikruud

Den gamle storklubben Drammen vil igjen komme tilbake i toppen av norsk håndball. Etter en skuffende plassering i sist sesongs serie, har Drammens trener; René Hartman-Boeriths, jobbet hardt for å igjen få blåtrøyene opp i det gjeveste selskap i Grundigligaen. I tillegg er Frode Scheie ansatt som daglig leder og skal styrke posisjonen rundt klubben. I det siste har de også signert tidligere Elverum-spiller Nacor Medina Perez, men han er ikke spilleklar til onsdagens oppgjør, og heller ikke til neste onsdags kamp i cupen mellom de to lagene.

Drammen har mistet sin playmaker Gøran Sørheim til danske SønderjyskE. Der er han lagkamerat med Magnus Gullerud. Så langt i sesongen har Drammen vunnet to og tapt tre kamper i Grundigligaen. Etter å ha startet sesongen med seier mot Lillestrøm og Runar, har de tapt de tre siste mot Nøtterøy, Bodø og Haslum.

Elverum på sin side topper tabellen, men er inne i en meget tøff kampperiode. Onsdagens oppgjør mot Drammen, blir den femte kampen på bare ti dager. Kjetil Aanestad er fortsatt ute med skade. I tillegg tråkket Henri Auer over i første kamp mot Maccabi Rishon Lezion og det er usikkert om han blir spilleklar.

Kampstart i Drammenshallen er 20.15! Den kan du se på TV 2 Sumo, høre på Elverumsradioen eller følge oppdateringer på ostlendingen.no.

Foto: Østlendingen