Målvaktscamp 2017 14-18 august

Skrevet av nikolaj

I uken 14-18 august arrangerer Elverum handball en håndballskole spesielt tilrettelagt for målvakter.

Vår egne keepere Morten Nergaard, Vegard Bakken Øien og Emil Imsgaard er klar til å gi deg en meget lærerik uke, fylt med gode og varierte økter; ren teknikk, styrke, bevegelighet, forståelse, koordinasjon og reflekser. Det vil også bli noen teoriøkter om målvaktspillet. Vi tilrettelegger ut fra din alder, slik at du opplever mestring og utvikling.

Vi fyller på med turn, beachhåndball, og mange andre fritidsaktiviteter på kveldstid.

Skolen vil ha et helhetlig opplegg på lik linje med våre andre skoler, der fokus på trivsel og opplevelser har en sentral rolle. God mat er en selvfølge.

Vi har med oss klubbens ressurser på målvakt; Morten, Emil, Vegard og Marius. Knut Egil og Nikolaj Mehl er med på å sy sammen det hele.

Bli kjent med masse håndballinteresserte målvakter fra hele landet, få nye venner, bo på folkehøgskolen, og ikke minst – det blir fokus på at du utvikler deg som målvakt og får en meget god start på sesongen.

Du vil også få treffe de andre spillerne på Elverum sitt elitelag.

På Målvaktscamp 2017 bor man på Elverum Folkehøgskole sammen med gutter og jenter på sin egen alder. Et godt sosialt miljø med gode muligheter og områder for aktiviteter både innenfor og utenfor bygget.

Måltidene blir servert og fortært på folkehøgskolen. Kokken ved folkehøgskolen står for næringsrik og sunn mat som ungene trenger gjennom ei uke med masse aktivitet.

Utstyrspakke for Målvaktscamp 2017 får man ved innsjekking.

Ansvar for Håndballskolen 2017 ligger hos Nikolaj Mehl  og Knut Egil Ervik og trenere er Morten Nergaard, Vegard Bakken og Emil Imsgaard fra Elverum Håndball.

Aldersgruppe: Barn født 2006,2005, 2004, 2003, 2002, 2001

Pris: 3825,-

På melding her: På melding målvaktscamp 2017