Nådde ikke helt opp mot Sävehof – Elverum

Nådde ikke helt opp mot Sävehof

Elverum spiller treningskamper i Gøteborg i helgen. Først ut var Michael Apelgrens gamle lag, Sävehof.

Kampen mellom to gode lag var jevn utover 1 omgang, med hjemmelaget litt foran hele veien. Vi lå på det meste under med 4 men henter oss fint inn og er to bak til pause. (16-14) 2 omgang fortsetter i samme spor som første omgang, vi er nesten oppe,før Sävehof som imponerer med stor bredde i stallen, får en ny luke. 20 minutt ut i omgangen får de en luke vi dessverre ikke klarer å hente inn. Sluttresultatet ender 30-24 .

Alt i alt en kamp som bærer preg av litt for mange bomskudd fra vår side, på en meget dyktig Per Sändstrøm i mål. Målvakten med lang erfaring fra Tyskland stengte igjen målet i perioder. Samtidig slipper vårt forsvar svenskene til litt lette sjanser, og dette gjør det vanskelig å vinne.
Det etablerte angrepsspillet er godkjent med mange gode spill. Vi rullerer mye på laget og tar med oss at flere og flere spillere nærmer seg kamp form. Vi ser videre mot ny kamp på søndag og jobber videre med å bli klare til seriestart.

Vi vil takke Sävehof for gjestfriheten og en fin kamp.