Overbevisende bortekamp – Elverum

Overbevisende bortekamp

Fyllingen i Bergen er en av årets desidert vanskeligste bortekamper, men Elverum fortsatte seiersrekken når de vant på søndag.

Elverum åpnet best i FRAMOhallen og gikk raskt opp i en ledelse med 5-3, men et Fyllingen anført av spesielt Eivind Tangen var det laget som skulle ta kommandoen etter første omgang. Når gjestene fikk to spillere utvist drøyt halvveis ut i første omgang kunne vertene kjempe til seg et overtak i kampen. Og til pause var det hjemmlaget som hadde med seg en ledelse med ett mål, på stillingen 13-12.

Kun fem minutter ut i andre omgang ble hjemmelagets Andreas Ungesson tildelt direkte rødt kort, når han taklet Nikolaj Mehl i lufta. Mehl som forøvrig gjennomførte en meget god kamp og noterte seg for hele åtte mål for gjestene fra Hedmark. Derifra og ut kunne Elverum dra ifra Fyllingen, ikke minst på grunn av en meget god Morten Nergaard bakerst hos de hvite og svarte. Etter 60 spillte minutter var det Elverum som kunne juble for seier 30-24.

Nå er det landslagspause denne uka, før ØIF Arendal venter på bortebane i semifinalen i cupen neste onsdag.