Sandnes tar turen til Terningen Arena – Elverum

Sandnes tar turen til Terningen Arena

Årets overraskelse i eliteserien kommer til Terningen Arena.

Etter en etterlengtet pause er det igjen duket for eliteseriekamper for mennene. Med seieren over Drammen friskt i minne så venter en ny utfordring mot Sandnes i Terningen Arena på onsdagskveld. Gjestene er nyopprykket og har gjort sine saker bra så langt i årets sesong.

Sandnes har med sine 6 poeng på 6 kamper ligger laget på en overaskende god 6.plass på tabellen. Med seire mot Falk, Nøtterøy og Bodø har laget fra Rogaland vist at de har noe i den øverste divisjonen å gjøre, selv om de er tippet nord og ned av alle eksperter. Spesielt kampen mot Falk var en skikkelig godbit av en håndballkamp. Med en ledelse på sju mål til pause og en dårlig 2.omgang, så klarte Sandnes så vidt å dra i land en ettmåls seier i den forrige kampen.

Laget som trenes av Dalibor Sedjak har mange spennende spillere. Deres viktigste spiller er André Ellertsen. Den unge bakspilleren har virkelig tatt eliteserien med storm. Hele seks mål i snitt har det blitt for spilleren som på mange måter bærer hele laget på sine skuldre. Ellertsen er på 9.plass på toppscorerlista.

I målet har de den rutinerte målvakten Ole André Lerang. Stavangergutten som har en rekke U-landslagskamper for Norge har tidligere spilt i Viking håndball i sin hjemby, men valgte å bytte beite til erkerivalen fra Sandnes. Lerang er en spiller som må spille opp mot sitt beste om Sandnes skal ha noen som helst mulighet for å ta poeng i Terningen Arena.

Utenom dette så er det en gjeng lokale gutter og noen oslogutter som spiller på laget. Dalibor Sedjak utalte på deres hjemmeside at Sandnes kan overraske. Klarer ikke Elverum å spille opp mot sitt beste, så kan denne kampen bikke begge veier. Sandnes har klart å vippe jevne kamper i sin favør.

Elverum har alle spillere nesten spilleklare. Morten Nergaard sliter fortsatt litt med ryggen, men kapteinen håper å være klar til å bidra. Magnus Fredriksen meldte forfall fra samling i forrige uke på grunn av bristet ribbein, men også han håper å rekke kampen mot sesongens store overraskelse i eliteserien.

En litt lenger pause har nok mange av spillerne trengt etter en høst full av kamper. Så regner at det er en heltent gjeng som møter Sandnes i Terningen 18:00 i Terningen Arena på onsdag.