Solid forestilling – Elverum

Solid forestilling

Elverum viste frem en solid forestilling når de sikret seg et glimrende utgangspunkt før returoppgjøret i Terningen Arena.

Elverum gikk respektløst til verks i Oppsal Arena og tvang Bækkelagets trener, Jan Karlsson, til å ta time-out etter kun drøye sju minutter. Da ledet Elverum 5-0 og satte et solid press på hjemmelaget som måtte jage resten av kampen. Emil Sundal hos Bækkelaget uttalte til Østlendingen før kampen at Morten Nergaard var hovedproblemet deres og det slo heller ikke feil i gårsdagens kamp. Han vant keeperduellen mot hjemmelagets semifinalhelt; Emil Ljungman, klart.

André Lindboe sto over grunnet en litt sår akilles og hans erstatter Erik Nyheim Halberg fikk en vanvittig start på kampen og satte tre av Elverums seks mål. De drøyt 200 tilreisende fra Elverum fikk se et Elverum som vartet opp med et effektivt angrepsspill og ikke minst et veldig oppofrende forsvarsspill. Til tross for Nacor Medina Perez sitt røde kort drøyt kvarteret før slutt, så var det gleden over det glimrende utgangspunktet før returen som var i sentrum på bussturen hjem til skogen.

Etter en fire måls ledelse til pause kunne Elverum til slutt slippe jubelen løs med seier 30-23. Nå bygges det opp til en folkefest i Terningen Arena førstkommende onsdag. Allerede fra klokken 16.30 vil det være et stort vorspiel med en rekke aktiviteter på både inne og utenfor Terningen Arena.

Det er i skrivende stund kun drøyt 250 sitteplasser igjen til kampen, mens det er drøyt 600 ståplasser. Sikre deg din plass på sesongens siste «Norges Tøffeste Håndballshow» her: http://billettluka.no/elverum-handball eller servicekontoret, kulturhuset og biblioteket.