Solid oppvisning – Elverum

Solid oppvisning

Elverum kom til kampen mot Stord med revansjelyst etter tapet for ØIF Arendal. Det endte med overkjøring i Terningen Arena.

Stord har selv tippt seg på topp i alle norske turneringer denne sesongen, men etter to knepne tap i åpningen, ble de søndag sendt hjem som slakt fra Terningen Arena. Stord satte kampens første mål ved Inge Aas Eriksen, men deretter var det kun ett lag på banen i Elverums storstue. Hjemmelaget hadde fokus på rytmen og flyten i angrepsspillet i inngangen til kampen, og Michael Apelgren fikk muligheten til å rullere godt rundt på laget gjennom hele kampen. Til pause ledet Elverum 18-9 og kampen var i realiteten avgjort.

Elverum fortsatte sitt gode forsvarsspill også i andre omgang. Gode Henrik Knudsen hos Stord ble satt helt i skyggen og fikk lite til mot forsvarssjef Leonel Ojala og en god Morten Nergaard bakerst hos vertene. Elverum fikk tidvis vist frem hva som bor i laget denne sesongen, med mange spillere som kan være med å avgjøre kamper. Til slutt endte det hele 38-19 til Elverum, som etter sist helgs tap mot ØIF Arendal, allerede er tilbake på vinnersporet.

På onsdag venter Strindheim i 4.runde i cupen. Billetter kjøper du på billettluka.no.