Vinner med 18 mål mot Sandnes. – Elverum

Vinner med 18 mål mot Sandnes.

Elverum- Sandnes 38-20(17-7)

Det var Sandnes som startet ballet i Terningen Arena onsdag kveld, men etter den første scoringen så satte Elverum inn hele ti baller før gjestene fikk sitt andre mål. Kevin Gulliksen noterte seg for hele 8 mål på de femten minuttene han fikk av Apelgren i denne omgangen. Resten av omgangen kontrollerte vertene inn til en 17-7 ledelse, i en omgang der keeper Vegard Bakken Øien hadde over 60% redninger i Morten Nergaards skadefravær.

I den andre omgangen fikk Emil Imsgaard sjansen fra start etter at Vegard Bakken Øien gjorde en god 1.omgang for Elverum. Elverum var like gode ut av startblokkensom i den 1.omgangen. Kevin Gulliksen lagde sin 10 scoring i kampen etter bare 06:50 av den 1.omgangen.

Etter 10 minutter av den 2.omgangen ledet Elverum hele 25-10 over gjestene fra Sandnes i en kamp som viste stor forskjell på nivåene på et nyopprykket lag og den regjerende sluttspillmesteren. Gulliksen gikk og satte seg med resten av førsterekken til Elverum etter 15 minutter, da hadde kantspilleren gjort hele 12 mål på den halvtimen han spilte i denne kampen.

Elverum fortsatte å kontrollere kampen i sin favør. Selv om de ikke var like sterke bakover underveis fortsatte de å kjøre på fremover. Richard Hansich hadde en suser som førte laget opp i en ledelse på 20 mål. Elverum ledet 34-14 da det gjensto bare 8 minutter av kampen.

Elverum slurvet veldig de siste fem minuttene. Hjemmelaget ledet på det meste med 22 mål, men Sandnes scoret en del mål på slutten, og kampen endte 38-20 etter at Hansich banket inn kampens siste scoring.

Toppscorer Elverum: Kevin Gulliksen 12 mål.

Toppscorer Sandnes: Gjevik 6.mål

Vi retter blikket mot den uhyre spennende kampen mot Gorenje Veljene i helga! Vi håper vi kan klare en bragd. Og på onsdag om en uke fyller vi hallen mot Kadetten Schaffhausen.