Billettene til hjemmekampene i februar er lagt ut for salg!

Bestill dine billetter i dag til en ny håndballvår!

Skrevet av Magnus Stenseth

2016 er over, og vi har lagt bak oss en vill håndballhøst. Nå venter en liten januarpause, med landslagsoppdrag for mange, men i februar er vi igang igjen. Nå har vi sluppet billettene til våre hjemmekamper i februar, og det er litt av en vår å glede seg til i Terningen Arena!

Elverum – Falk Horten KRONEKAMPEN 4.februar kl: 15:30

Falk Horten kommer på besøk i Elverums første kamp i 2017. Denne kampen er årets KRONEKAMP, noe som betyr gratis inngang for alle våre fantastiske publikummere.
Falk Horten har slitt i høstsesongen og står med 6 poeng etter seriens første 14.kamper etter 3.seiere. Falk Horten seiret mot Halden, Lillestrøm og St.Hallvard. SOm de to sistnevnte er Falk Horten også nyankommet til GRUNDIGligaen foran denne sesongen.

Billetsalg: Gratis inngang- men plassbilletter må hentes ut på Elverum Kino, Kommunehuset Folkvang eller i Terningen Arena før kamp (om billetter igjen). Billettene er allerede sluppet og du kan sikre deg billett allerede nå – sammen skal vi fylle Terningen til randen.

Bedrifter, klubber og andre organisasjoner kan gjøre gruppebestillinger til kalle@ehh.no

 

Elverum – Bækkelaget 19. februar ¨17:45

Elverum tar imot Bækkelaget til toppkamp. Bækkelaget har vårt jevnt gode de siste sesongene og holdt seg i en god posisjon i ligaen, etter årets første 13 kamper, har de kapret 2.plassen 5 poeng bak Elverum, som er i serieledelsen. Bækkelaget har 19 poeng og har sikret alle poengene i 9 av sine 13 kamper i høstsesongen, 1 har endt uavgjort og 3 har endt med tap.
Bækkelaget måtte se seg slått av Elverum i Oppsal Arena, de får nok ingen enklere oppgave i Terningen, men de har overrakset og lover Elverum kamp om poengene. Her er det alle grunn til å sikre seg billett og bidra til å løfte gutta i svart og hvitt!

Billettsalg: Billetter selges på våre ordinære salgssteder og kan selvfølgelig også sikres på nett.
KJØP BILLETT HER!

 

Elverum – St.Hallvard 22.februar 18:30

St.Hallvard har virkelig hatt mye å stri med i høstsesongen, og står med 0 poeng etter sine 14 første kamper i GRUNDIGligaen. Det betyr derimot ikke at det er et dårlig lag som tar turen til Terningen Arena. De har nemlig tuktet flere lag i høstsesongen tross de ikke har sikret poeng så langt.  De tapte knepent sin siste kamp mot Halden før jul, og tuktet Haslum til minutter sto igjen, ett-målstap ble det også mot Bodø og de spilte 20-23 mot ØIF Arendal i Sør Amfi. Det blir St.Hallvards første kamp i Terningen Arena, og vi håper vårt trofaste publikum møter opp og lager stor stemning, og ønsker dem velkomne til vår storstue!

Billettsalg: Billetter selges på våre ordinære salgssteder og kan selvfølgelig også sikres på nett.
KJØP BILLETT HER!

Velkommen til nok en herlig håndballvår i Terningen Arena. sikre deg billett i dag og be med deg naboen, familien, en venn, kollegaer eller helt ukjente på kamp!