Elverum 2 rykker opp til 2.divisjon. – Elverum

Elverum 2 rykker opp til 2.divisjon.

Elverum 2 tok turen til Jessheimhallen for å spille om opprykk til 2.divisjon. De svarte med å banke Ull/Kisa 20-42.

Elverums gutter tok turen til Jessheim og Ull/Kisa seint søndagskveld. Lang kø på E6, forsinket kamp i hallen gjorde at dette ble en sein søndagskveld, men en veldig fantastisk kveld for guttene også.

Kampen starter ganske jevnt og lagene følger hverandre litt, men Elverum har en målkåt Toft som banker inn 5 mål på de første ti minuttene som gjør at Elverum leder 3-6. Svein Strøm Pedersen putter på til 3-8, men må desverre gå av med en skade noen sekunder etterpå. Elverum fortsetter å pøse på med mål. Simen Kroken, Håkon Ekren og Odin Sundland putter også noen mål hver før Kevin Meyvis setter inn 11-18 til Elverum som også bli pause resultatet.

Elverum er kjent for sine supportere, og denne bortekampen var ikke noe unntak. For med bare to supportere på tribunen så var de mer høylytte enn de rundt 30 Ull/Kisa supporterne som hadde møtt opp.

Etter pausen så det ut som Ull/Kisa hadde lyst til å ødelegge en festdag for Elverum når de putter fire kjappe mål og stopper Elverum i forsvar. Det så litt mørkt ut, men Elverum kommer inn igjen og kontrollerer mye fremover nå. 19-28 står det til Elverum etter 12 minutter av andre omgang. Ull/Kisa får direkte rødt kort etter en skandaløs takling på Christian Helgerud når han skal kontre inn ett mål., men Ull/Kisa spilleren er mer frustrert og sender Helgerud med to strake armer rett inn i ribbveggen bak mål. Dette er etter at både keeper Simen Halbakken og forsvaret  bestemmer seg for å si at nok er nok og scorer tolv mål på rad uten at Ull/Kisa spillerne får inn noe som helst.. Stillingen blir til slutt 20-42 til Elverum. Jubelen bryter løs, champisen blir åpnet i garderoben og den gode stemingen fortsetter utover kvelden.

Elverums lag: Erik Toft, Odin Sundland, Håkon Ekren, Rolf Sandberg, Simen Kroken, Magnus Gullerud, Kevin Meyvis, Truls Ervik, Svein Strøm Pedersen. Truls Almark, Christian Helgerud, Vegard B. Øien, Simen Halbakken

Vi tok noen ord med trener Fredrik Ruud etter kampen.

Endelig opprykk. Følelsene og tankene dine rundt det?

Det er en deilig følelse og endelig få bekreftelsen, så nå kan man senke skuldrene litt. Vi har nådd målet våres for denne sesongen og er veldig fornøyd med det.

Dette er din første sesong som trener for rekrutten. Det må smake ekstra godt med opprykk?

Det er godt å lykkes. Vite at man har gjort noen ting rett, men fallhøyden blir også større neste sesong hvis man ikke lykkes med målene man har for neste sesong..

Hva er neste sesongs mål, eller har du ikke tenkt på det enda?

Har ikke tenkt så mye på det enda, men det blir og berge plassen i 2.divisjon. Opprettholde treningsnivået og jobbe videre med utviklingen av spillerne. Jeg håper vi kan mestre nivået, og gjør vi dette så kan neste sesong være en like god som denne.

Noen siste ord du vil si, og kanskje noen du vil takke?

Ja, jeg vil først og fremst takke spillerne for en flott innsats de har gjort hele sesongen med trening, motivasjon og glød. Støtteapperatet med Per Gunnar Ekren og Helge Halbakken fortjener en stor takk. Marius Beck vil jeg også takke for all hjelp. Også at samarbeidet med a-laget har fungert på en så bra måte som det har gjort.

Av: Thomas Hagen