Elverum seirende ut av toppoppgjør i 3.divisjon – Elverum

Elverum seirende ut av toppoppgjør i 3.divisjon

Elverum tok turen til Lillehammer for toppoppgjør i 3.divisjon. Var spådd til å være en jevn og hard betalje. Noe det ikke ble.

Elverum sitt 3.divisjonslag tok turen til OL-byen Lillehammer og inntok Skogenhallen for toppoppgjør mot Lillehammer.Det er knyttet stor spenning til denne kampen som kommer til å avgjøre mye om hvordan tabellen ser ut når vi avslutter sesongen.

Kampen åpner hardt og fysisk. Lillehammer åpner med de to første målene å går opp i en 2-0 ledelse, men Elverum henter det fort inn igjen til 2-2. Elverum har nå fått opp giret og rykker ifra Lillehammer med en 2-5 ledelse. (Her snakker vi coaching på verdensnivå av trener, Fredrik Ruud.) Kampens første time-out tar Lillehammer allerede etter 5 minutters spill! Time-outen ser ikke ut til å hjelpe i det hele tatt når Elverum bare fosser ifra. Etter 10 minutter så er ledelsen til Elverum 3-9. Halvspilt første omgang og stillingen er 8-13 til Elverum. Kampen har gjevnet seg mer ut å lagene følger hverandre tett. Den første 2 minutters utvisningen går til Lillehammer etter 23 spilte minutter. Elverum har sin største ledelse i kampen og er oppe i en 10-18 ledelse. Elverum virker ustoppelige hver gang de fosser i angrep. 13-22 står det etter 28 minutter, og Elverum tar Time-Out. Stillingen til pause er 13-24 til Elverum.

2 Omgang:

Den åpner litt som første at Lillehammer tar føringen. Virker som garderobepraten har gjort de godt, for de fremstår som et helt annet lag nå. Stillingen er 20-27 etter 6 minutters spill av andre omgang. Lillehammer har begynt opphentingen sin nå, samtidlig som Elverum får en spiller utvist. Det er tempo i begge ender av banen nå og publikum får valuta for de 20 kronene det kostet å se denne kampen. Stillingen etter 12 minutters spill er 23-30 til Elverum. Nå har Elverum fått satt spillet igjen fra første omgang og fyker fra igjen på måltavla. Må også nevnes at Vegard står bra i buret for Elverum. Litt latter i hallen kommer når gutten som har ansvar for tørkingen mister skaftet på moppen å tørker for hånd. 20 minutter har blitt spilt av andre omgang og stillinge er 25-36 til Elverum. Kampen har dabbet litt av når vi har spilt 25 minutter og det står 29-37. 2 minutter igjen å spille av kampen og Lillehammer har innhentet litt, men ikke nok til å ta igjen Elverum. Stillingen blir 31-37 til Elverum.

Tilskuertall: Ca 150

Elverums lag og mål: Vegard B. Øien 38% redninger, Simen Halbakken
Christian Helgerud 7, Erik T. Toft 7, Simen Kroken 7, Karl  Magnus Wold, Håkon B. Ekren 3, Truls Almark, Rolf Sandberg 4, Svein S. Pedersen 2, Olav Askeland 1, Magnus Gullerud 6