Michael Apelgren: «Jeg tar to nye sesonger med Elverum!»

Michael Apelgren har skrevet ny kontrakt med Elverum Håndball Herrer!

Skrevet av Magnus Stenseth

Det har vært mye usikkerhet og snakk om Michael Apelgrens videre tid i Elverum det siste halvåret, nå er det avgjort.
Michael Apelgren har nå signert en nye kontrakt med Elverum Håndball Herrer som bindre vår svenske suksesstrener til klubben også de neste 2 sesongene.

Hele håndballbyen vil nok være i ekstase nå som det er sikret at vår suksesstrener de siste årene, fortsatt skal lede gutta i svart og hvitt mot nye mål de kommende årene.

Elverum har nådd nye høyder sesong for sesong og kamp for kamp med Michael Apelgren som trener. Med full pott i sluttspillet, ett seriegull, og ikke minst 3 strake år i Champions League, der lag som Montpellier har fått smake på Apelgrens taktiske grep og evne til å lese spillet.

Apelgren tok over etter Christian Berge og har virkelig videreført og løftet det grunnlaget som har vært lagt i Elverum i mange år. Nå er det klart at Apelgren vil fortsette å jobbe mot nye høyder og ta Elverum Håndball Herrer og Håndballbyen Elverum til nye høyder sammen med et lag som imponerer til stadighet både her hjemme og ute i Europa.

Nå er Elverumsgutta ute i en kort landslagspause, i toppen av gruppa i Champions League, og serieleder i Eliteserien etter en ellevill kamp mot Drammen for få dager siden. Da passer det ekstra godt å få lov til å dele denne fantastiske nyheten om at Apelgren elsker det håndballbyen har å by på!

Det er bare å ta av seg hatten for Apelgrens valg, og ikke minst på sin plass og takke alle som gjør en slik hederlig innsats rundt klubben og gjør det mulig å fortsette det gode arbeidet som har bært gode frukter de siste årene!

Apelgren er klar i sitt valg og klargjør hvorfor han blir i klubben.
«Det er veldig kult å jobbe med Elverum Håndball. Jeg har blitt glad i menneskene i og rundt klubben, og ikke minst er jeg stolt over det vi har klart å bygge opp sammen de seneste årene».

«Det er gøy på trening. Det er gøy å gå på klubbkontoret. Jeg er en mye bedre trener enn jeg var for ett år siden. Det er viktig for meg å fortsette utviklingen her. Jeg har et hjerte for klubben som vokser for hver dag», sier svensken med smil om munnen.

 

Michael Apelgren
Født: 20. august 1984 i Stockholm.
Klubb: Elverum.
Meritter som trener: Seriegull og tre seire i sluttspillet.
Meritter som spiller: Fem SM-gull, 5 A-landskamper for Sverige.
Klubber som spiller: Djurgården, Hammarby, Granollers, Sävehof og Puerto Sagunto.

» Vi er veldig fornøyde med å ha Apelgren med videre. Han har gjort en fantastisk jobb, og vist seg som en veldig inkluderende trener. Dyktig analytiker og vet nøyaktig hvr han skal trykke i kampene for å overliste motstanderne. Ikke bare her hjemme, men også i Champions League. En trivelig og omgjengelig fyr som hele håndballbyen har blitt glade i», sier Nils Kristian Myhre i sportslig utvalg.

Vi er utrolig glade for å ha med Michael videre! Reisen fortsetter!