Nye sesongkort har blitt solgt hver dag i tre uker

Etter at det ble klart at vi havner i A og B gruppene i EHF Champions League så har interessen for kommende sesong tatt helt av.

Masse nye kjøpere som aldri tidligere har hatt sesongkort ønsker nå å ha sitt faste sete på Elverum Håndballs hjemmekamper. Dette synes vi er fantastisk og veldig inspirerende i jobben med å forberede og planlegge kampene til høsten.

I en tid hvor publikumstallene går ned for de fleste idretter er dette eventyrlig å se og vi er veldig takknemlige over at vi gjør det motsatte.

Er du en av de som har sikret deg fast plass? Tusen takk skal du ha, vi gleder oss til å se deg til høsten! 

Er du en av de som vurderer fast plass på alle våre hjemmekamper i sesongen 2019-2020 er det ikke noe å tenke på lenger.

Klikk deg inn i Elverum Håndball-appen og sikre deg kortet i dag.

Har du ikke smart-telefon er det bare å stikke innom Håndballkontoret i Elverum eller sende mail til hanspetter@ehh.no så hjelper vi deg med å ordne ditt sesongkort.

2019-2020 blir noe helt spesielt, da vi etter 73 års bygging av klubben for første gang får besøk av de aller største i verden.

FC Barcelona, Paris SG, SG Flensburg Handewitt, PICK Szeged, Aalborg Håndbold, Celje og PPD Zagreb. For en rekke storheter du kan sikre deg billetter til.

 

Vi ses til høsten 😊

#sammenforelverum