Sterk avslutning i skjærgården Seier mot Nøtterøy og Runar

Etter en treg start på skjærgårdslekene tok spillet seg kraftig opp på søndag når Nøtterøy og Runar sto på motsatt banehalvdel.

Skrevet av fredrikruud

Kampen mot Nøtterøy startet fantastisk og maskineriet i elverum fungerte utmarket i den første omgangen. Forsvarsspillet ble løftet opp gjennom mer aggresivt spill som stresset et rustent Nøtterøy-lag. Bakerst sto Vegard Øien meget godt og fremover begynte spesielt Nacor Medina Perez å melde seg på slik at det til pause var 13-8 til Elverum.

Andre omgang var jevn med Nøtterøy som det førende laget. Elverum måtte vinne med tre mål for å ta seieren i gruppa og nære var de. Til slutt kunne likevel Nøtterøy sette ballen i tomt Elverum-mål og dermed ble det seier med ett mot vertene. Likevel et stort steg i riktig retning for laget fra skogen.

I siste kamp mot runar var det mange slitne bein i begge leire. Til tross for det ble det en severdig kamp for det nøytrale øyet. Elverum var hele tiden noen mål foran, men klarte aldri å riste av seg laget fra Sandefjord. Mye grunnet at de var litt hete i avgjørende øyeblikk. Elverum trakk uansett det lengste strået i nok en god kamp. Til slutt viste tavla 27-24 til Elverum.

Alt i aalt ble det ei god helg for Elverum hvor trening var i fokus, men det er også viktig å trene på å vinne kamper.

Foto: Østlendingen