Triumf i Nadderudhallen Endelig seier mot et topplag

Det var knyttet spenning til om Elverum endelig kunne få en seier mot et topplag på bortebane. Den seieren skulle komme mot den kanskje største rivalen; Haslum.

Skrevet av fredrikruud

Det ble som ventet en åpning av kampen som var preget av fysisk tøfft spill og mange dueller. Etter 15 minutter var stillingen 5-5 og ingen av lagene hadde klart å kjempe til seg overtaket i kampen. Derfra og ut var Elverum det beste laget og godt keeperspill av Morten Nergaard førte gjestene opp i ledelse 12-6 før Haslum svarte. De knappet kjapt innpå tre mål, en differanse som holdt inn til pause. Vertene måtte gå i garderoben med tre mål å ta igjen på 14-11 til Elverum.

Kenneth Klev scoret Haslums første mål i andre omgang, men nærmere skulle ikke Haslum komme. Et disiplinert Elverum fortsette å male på og gikk sakte, men sikkert fra til nok en seks måls ledelse på stillingen 23-17. En god Andreas Rönnberg var viktig for Elverum denne perioden. Til slutt kunne gjestene juble for seier med 29-24. Første seier for Elverum i Nadderudhallen siden sesongen 09/10.

For Elverums del var det mest gledelige å se at hele laget meldte seg på og var disiplinerte i alle faser av spillet. Nå har Elverum nok en gang meldt seg på i gullkampen. Spørsmålet er; forsetter det?