Vi tar turen til Bærum – Elverum
Gutta er klare for kamp!

Vi tar turen til Bærum

Det er duket for kamp nummer to mot Haslum i Nadderud Arena. Etter seier i hjemmekampen kan vi sikre oss finalebilletten med seier i onsdagens kamp.

Kun tre dager etter at Elverum banket Haslum i egen lekegrind er det tid for at gutta fra skogen skal reise inn til Bærum for å kjempe om finalebilletten i årets sluttspill. Hjemmekampen endte med seier for Elverum med sifrene 32-25 etter at Elverum på mange måter avgjorde kampen i den første omgangen, men utover kampen var Haslum det beste laget og vant de siste 35 minuttene med 3 mål, etter å ha vært bare 4 mål bak i flere perioder i kampen så viste de at dette på mange måter at Haslum er å regne med.

Lagene skal møtes for femte gang denne sesongen, noe som gjør at både Sten Stockflet og Michael Apelgren kjenner hverandre veldig godt. Elverum står med seier i alle møtene som er spilt i Terningen Arena, mens i Nadderud Arena har lagene en seier hver. Det vil si at begge lag vet om både styrker og svakheter hos motstanderen. Det vil også si at den treneren som har gjort den beste analysen også sitter med størst forutsetninger på å lykkes onsdag kveld.

Sist Elverum spilte bortekamp i sluttspillet så røk de på et tap for Kolstad etter fire ekstraomganger. Haslum på sin side har god trening i å spille kamper der de må vinne. 5.plassen fra grunnserien ga Halden i kvartfinalene. Haslum tapte den første, men slo knallhardt tilbake i egen hall, og i den siste kampen i Halden var det ingen tvil om hvem som var det beste laget. Haslum vet dermed hva som skal til i tøffe, jevne kamper der de spiller med kniven på strupen.

Hos Elverum er alle mann skadefrie og klare for den viktige bortekampen i Nadderud Arena. Arenaen som tidligere har slitt med å fylles, skal i år fylles av to busser fra Elverum, russ og mange haslumsupportere, noe som forhåpentligvis er med å skape en fantastisk ramme rundt kampen. Haslum har gjort en fantastisk jobb før denne kampen, og vi håper at alle som er i tenkeboksen gjør det riktige valget. Nemlig å komme på kamp.

Haslumlaget har en rekke profiler som forsvinner etter sesongen, og det er helt sikkert at Magnus Søndenå, Håvard Johannesen og Håvard Aasheim er villige til å gjøre alt de kan for å få en siste tittel i den røde drakten. På en annen side så er det mange spillere i Elverum helt sikkert er villige til å blø litt for at finalebilletten kan bli med bussen hjem igjen til Østerdalen.

Avkast er 18:45 på onsdag 2.mai.

Vi går for finale, men trenger din hjelp. Kle deg i hvitt og kom til Nadderud Arena.