Knuste Alingsås – Elverum

Knuste Alingsås

Elverum fikk revansje etter sist helgs tap mot de svenske mesterne Alingsås, da de i kveld vant 28-23 i turneringen i Sverige.

Elverum har jobbet mye med forsvarsspillet etter de to første turneringene, på Tynset og i Halden. Før torsdagens kamp var det lagt fokus på å stå bra bakover og løpe fantastisk i returfasen. Alingsås vant i Sverige sist sesong nettopp på at de kontret inn mange mål mot motstanderne.

Etter drøye tre minutter leder Elverum 4-1 og benken til Alingsås føler seg tvunget til å ta kampens første time-out. Det jevner seg ut resten av omgangen og til pause leder Elverum 12-11. De norske sluttspillmesterne var forberedt på at svenskene ville gå ut i et vanvittig tempo i andre omgang, men det viste seg at det skulle bli motsatt. Elverum leder 3-0 etter to minutter i andre omgang og Alingsås tar time-out på stillingen 15-11 etter kun 02.03 i andre omgang. Gjestene fortsetter å male i stykker Alingsås og kontrollerer det hele inn til seier 28-23.