Tok over tabelltopp – Elverum

Tok over tabelltopp

Elverum tok over tabeltoppen fra Bodø etter at de slo nordlendingene 25-22 i Terningen Arena på onsdag.

Hjemmelaget gikk ut i hundre foran et nesten fullsatt Terningen Arena. Allerede etter drøye to minutter sto det 3-0, noe som skulle vise seg å være helt avgjørende utover i kampen. Det ble en toppkamp verdig med flere tøffe dueller og ingen lag som klarte å skaffe seg et ordentlig overtak i kampen. Lagene fulgte hverandre tatt resten av den første omgangen og til pasue ledet Elverum 13-12.

Det ble på forhånd spådd at det skulle være en duell mellom de to lags forsvar og ikke minst målvakter. Både Morten Nergaard og Joachim Christensen vartet opp med flere eminente redninger og viste målvaktsspill på høyt nivå. Gjestene åpnet den andre omgangen best, men etter halvspillt andre omgang var det Elverum som kjempet til seg et overtak. På det meste ledet Elverum 22-18, men Bodø ga seg aldri og ga Elverum kamp helt inn til døre. Til slutt kunne Elverum juble for seier 25-22 og tabelltopp i Grundigligaen. André Lindboe ble toppscorer med 10 mål.

Allerede til helgen er det nye toppkamper i Terningen Arena. Da venter dobbelkamp mot israelske Maccabi Rishon Lezion i EHF-cupens 2.runde. Billetter til de kampene kjøper du her: http://www.billettluka.no/elverum-handball