Treverket fikk kjørt seg, da Elverum slo Lillestrøm (Treningskamp)

Urutinert og magert Lillestrøm, ble lett match for Elverum.

Elverum tok imot Lillestrøm torsdag, til forsesongens eneste treningskamp på hjemmebane.
I underkant av 200 tilskuere møtte opp for å følge lagene, i det som skulle bli en underholdene treniningskamp på mange måter.

Elverum fikk det ikke helt til å stemme fra start. Tydelig at Michale Apelgren var interresert i å utforske og være forberedt på det meste i møte med Skedsmo-klubben. Etter 11 minutter var det Elverum som hadde overtaket med 6-3. Mange bom fra begge lag i innledningen, og Lillestrøm fikk flere ganger kjenne på følelsen å bomme på åpent mål. Etter 22 minutter var stillingen 9-7 Elverum utforsker, gjør flere bytter i laget og Bilov-Olsen utnytter et svakt Elverumsforsvar.
Rett før pause på Lillestrøms Mihael Gorensek sette seg på tribunen. Gjentatte 2.minuttere og en unødvendig dytt i sida til Ekren, resulterer i rødt kort.
Elverum går til pause på stillingen 14-8.Etter en omgang med to tverreskudd i samme angrep for Wattström, en herlig dobbeltflyver mellom Ivancsik og Lindboe, og noen rappe skudd fra Erik Toft.

2.omgangen starter rotete. Pasningskvaliteten hos begge lag er elendig og treverket har en god dag på jobben.
I mål for Lillestrøm står en god . Selv Elverums 100%sjanser får LTH-keeperen en fot på.
8 minutter er spilt av 2.omgang stillingen er 17-12. Bakken Øien er på flere gode skudd fra Lillestrøm-troppen, og forsvaret har begynt å sitte igjen for Elverum.

Elverum har det med å være sterkest i 2.omgang, det tyder på at formen er tilbake. Samtidig fortsetter Apelgren å gjøre bytter i laget. Nysigneringen Pujol, som i kampens anledning har fått Kalle Björkmans gamle drakt er også i ferd med å spille seg inn på laget.

20-12 er stilligen etter 43 minutter. I det Elverum får tidelt straffe, nok engang er det treverket som står i veien. De frammøtte får mange muligheter til å flire i kveld. Det virker rett og slett ikke som at ballen vil være med på leken.
Guttas tenningsnivå er noe lavere enn hva vi er vandt med i Terningen til vanlig, publikums tenningsnivå var også labert i starten. Men med 10 minutter igjen på klokka virker Taiga’n og publikum klare for å ta fatt på sesongen.

Elverum leverer ingen super kamp selv om de vinner komfortabelt 27-22 mot et svekket Lillestrøm-lag. Det er derimot ingenting ved det som tyder på noen krise, det er i kjent stil at Elverum bruker disse kampene på å teste nye spilleformasjoner og taktikker.

Selv om Apelgren nok helt sikkert har ting å ta opp etter denne kampen, kan vi nok forvente oss et forykkende show når den virkelige jakten på titler starter mot Storhamar 4.september i Cupen, for så å starte seriespillet borte mot Bækkelaget den 7.

Alle gutta har fått prøvd seg i oppkjøringen. Det venter en høst med enormt mange kamper. Morsomme, lærerrike og harde kamper. Da er det viktig med en bred tropp, med full tenning og med publikum i ryggen!

Vi har en herlig håndballhøst og sesong i vente!